top of page
Printscreen tikkie.jpg

GEEF FLOWER POWER

Wij zijn SEAVENTS, een initiatief van 2 fanatieke surfers en natuur liefhebbers . 

 

De missie van SEAVENTS is om festivals en muziek evenementen afvalvrij te maken. Normaal gesproken transformeren wij zoveel mogelijk afval naar grondstof doormiddel van ludieke afvalconcepten op festivals. Op die manier inspireren we mensen om meer verantwoordelijkheid te nemen en zorg te dragen voor de natuur en ons ecosysteem. Op dit moment liggen al onze klussen stil maar worden er wel enorm veel bloemen weggegooid. 

 

Dus wij dachten: We gaan afval in liefde transformeren.
Bij deze roepen wij mensen op om via ons een bloemmetje te kopen EN een lief berichtje te schrijven voor een willekeurige vreemde die jij een hart onder de riem wilt steken. Wij koppelen al deze lieve berichtjes aan de bloemmetjes en doneren die aan de mensen in zorginstellingen die op dit moment geen bezoek meer kunnen ontvangen. Op die manier weten zij dat er veel mensen zijn die aan hun denken, ondanks dat ze zich misschien alleen voelen. 

 

Het is een uitdagende tijd waarin er veel minder sociaal contact is en mensen lichtelijk vervreemd raken van elkaar doordat iedereen 1.5m afstand moet houden. 

Een boodschap van liefde sturen naar iemand die je niet kent leek ons het perfecte medicijn. 

 

Een onvoorwaardelijk bloemmetje dus, een bloemmetje zonder dat je er iets voor terug verwacht. Gewoon als mooi & liefdevol gebaar. 

 

Als we aan elkaar blijven denken komen we samen door deze gekke periode heen!

bottom of page